Romerikstreffen i boccia og teppecurling ble nylig arrangert i Letohallen. Stevnet er et tradisjonelt arrangement og regnet som et av de største for disse to idrettene. Deltakerne kom fra Alta i nord, Askøy i vest og Kristiansand i sør, men både individuelt og i lagkonkurranser ble de gjeveste plasseringene igjen hos klubber fra lokalområdet.

Teppecurlerne fra Øvre Romerike HIL, Sigrid Hyldmo og Vigdis Mørdre, vant sin klasse i lagspill foran Eidsvoll funksjonshemmedes idrettslag.

Øvre Romerike HIL tok også tredjeplassen i herrenes åpne klasse. I de individuelle konkurransene og ble det en ny klasseseier til Vigdis Mørdre. Sigrid Hyldmo ble nummer to i damer åpen klasse. Olaf Hyldmo tok tredjeplassen i herrenes åpne klasse.

LES OGSÅ: Vant to gull i paradressur

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.