Etter to år med utlån til KFUM, Skjetten og Skedsmo, var Fredrik Johansen Mundal tiltenkt en plass i keeperteamet hos årets Ull/Kisa-lag. Nå har ullsokningen landet på at fotballsatsingen ikke lar seg kombinere med lærerutdanningen.

– Jeg har vært i Ull/Kisa hele livet, og dette kommer alltid til å være klubben min. Nå i vinterpausen har jeg brukt tiden til å undersøke mulighetene for å kombinere skole og å fortsette med fotballen. Med en del praksis som kommer til våren, samt den nye fraværsregelen, så fikk jeg rett og slett ikke kabalen til å gå opp, sier han til klubbens nettsider.

22-åringen hadde sin første A-lagstrening i 2013, og har vært i A-stallen siden 2014.

– Når det gjelder fotball, så har jeg planer om å fortsette å spille, men da blir det nok på et nivå hvor det trenes senere på ettermiddagen enn det gjøres i Ull/Kisa, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.