- All ros til dem som har stått på dag og natt for å få dette til. Hver time det har vært kaldt nok til å produsere snø er benyttet, sier Roger Axelsen, styreleder i Nannestad skisenter.
Forholdene er nå meget gode i den tradisjonsrike Åslia.
- Vi har klart å produsere nok snø til at vi kan åpne hele bakken, og vi fortsetter å lage snø når det er mulig for å legge enda bedre grunnlag, sier Axelsen.
Skisenteret har 11 snøkanoner til disposisjon. Disse var i drift allerede tidlig i november, og alt lå an til en rekordtidlig åpning i slutten av november. Imidlertid ble det både regn og varmegrader og dette ble ikke mulig.
Axelsen opplyser til EUB at åpning senere enn 2. juledag ville blitt kritisk. Nå kan de altså åpne en uke før jul.
- Dette er vi glade for. Det skal virkelig mye til at vi ikke kan åpne førstkommende lørdag og at forholdene vil forbli gode videre utover sesongen. Vi har såpass mye snø nå at vi tåler en mildere periode, sier Axelsen.
Han viser til Nannestad skisenters hjemmeside hvor man vil få oppdatert informasjon.
LES OGSÅ: Skisenteret i en presset økonomisk situasjon. Styret frykter for framtidig drift
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.