Ull/Kisas Ciise Abshir måtte hentes med ambulanse etter en hodesmell i kampen mot Start forrige helg. Ifølge trener Vegard Skogheim ble midtstopperen skrevet ut fra sykehuset uten hjernerystelse eller noe annet alvorlig, og prøvde seg derfor på torsdagens trening inn mot lørdagens hjemmekamp mot Åsane.

– Han var med litt, men følte seg groggy så vi tar han ikke ut i troppen, sier Skogheim til EUB.

I samråd med det medisinske apparatet har de bestemt at han skal ta det med ro til han selv føler seg fullt restituert. Ciise har vært en av suksessfaktorene bak årets sportslige framgang, men treneren vil ikke dvele for mye ved at han nå må splitte det velfungerende stopperparet.

– Sånn er det i dette gamet, og da må noen andre stå fram og benytte sjansen, sier Skogheim.

Enten Martin Rosenkilde eller Nikolas Walstad trer inn på stopperplassen i Ciises fravær.

Treneren kan glede seg over at både Ole Kristian Langås og Christian Aas vender tilbake etter å ha stått over Start-kampen med skader.

– En ut, men to kommer inn og det er gledelig, sier Skogheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.