Det Martin Wilhelmsen Trøen holder på med i Eidsvold Turn om dagen er smått utrolig. Sist serierunde scoret han fem mot Faaberg. Da var to av scoringene på straffe. Lørdag gjentok han bedriften - men denne gangen var alle fem scoringene spillemål. Dermed tangerte han Jo-Sivert Martinsen som scoret fem spillemål borte mot Biri i 1996 for Eidsvold Turn.

16 mål på seks kamper er fasit for Trøen nå.

- Jeg har aldri hatt en sånn scoringsfrekvens. Det har vært veldig bra nå, men vi må bare fortsette å kjøre på, sier storscoreren selv.

- MÅ BRUKE ÅRET PÅ UTVIKLING

- Det var veldig bra i dag. Jeg synes vi spilte veldig bra i 1. omgang, og så var det en liten periode i 2. omgang hvor vi ikke er på. Men vi har jo full kontroll. Det er moro, oppsummerer Trøen. Han sier det er viktig å ta lærdom av nedrykkssesongen, og å bruke dette året på å ta stegene.

- Det er viktig å få brukt denne sesongen godt, til virkelig å få utviklet oss sammen som lag. Vi er en gjeng unggutter i laget nå som kan bli veldig gode sammen. Da er det viktig å bruke dette året på å utvikle oss. I fjor var det aldeles ikke bra nok, sier Trøen.

MÅLSHOW PÅ MYHRER

Det ble virkelig en målkavalkade på Myhrer lørdag. Først tredde Kristoffer Trandum Nordlie igjennom til Martin Trøen på 1-0. Deretter stjal Trøen ballen etter en horribel tvers over og satte selv inn 2-0.

3-0 kom på frispark, vakkert og utakbart satt av backspiller Johan Kolbjørnsrud.

AVTALTE FRISPARKVARIANT RETT FØR KAMPSTART

4-0 var en overraskende - og vakker - perle av en scoring. Jon Erik Økland vippet ballen over et perplekst Alvdal-forsvar til Martin Trøen som kom i fart. Trøen satte ballen enkelt i hjørnet. Frisparkvarianten var ikke trent på, ifølge kaptein Jon Erik Økland.

- Det var egentlig Robin (Edvardsen journ.anm.) som foreslo det rett før vi gikk ut til 1. omgang. Han kom og sa: «Du, jeg har en idé. Sånn her gjør vi det», og så gjorde vi det. Det ser litt dumt ut hvis det ikke går, men det satt jo veldig bra, for det virket som om Alvdal ble tatt litt på senga, forklarer Økland.

Eidsvold Turn topper tabellen med 21 poeng, 33 scorede mål og kun fire baklengs.

Det gir et snitt på nesten fem mål per kamp - og foreløpig ligger de an til å matche 2011-sesongen, hvor de scoret 117 på 26 kamper. Etter sju serierunder i 2011-sesongen sto laget med 28 scoringer, men «kun» med 15 poeng.

LES OGSÅ: Eidsvold Turn scoret fem mål - før pause

Fotball 3. divisjon avd. 09

Eidsvold Turn - Alvdal 8-1 (4-0)

Myhrer, 167 tilskuere

Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland

Mål:

1-0 20. min.: Martin W. Trøen

2-0 30. min.: Martin W. Trøen.

3-0 39. min.: Johan Kolbjørnsrud

4-0 44. min.: Martin W. Trøen

5-0 62. min.: Tomas S. Halvorsen

5-1 82. min.: Jonas Dahlen

6-1 83. min.: Martin W. Trøen

7-1 86. min.: Jon Erik Økland

8-1 88. min.: Martin W. Trøen

Lag Eidsvold Turn: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Henrik Ulseth (André T. Nordlie fra 73), Truong Tran, Johan Kolbjørnsrud (Teodor Bello fra 80) - Magnus Kristengård (Tomas S. Halvorsen fra 57), Kristoffer T. Nordlie, Stian Teksum (Eiven H. Solberg fra 46), Nicklas B. Karlsen (Sondre R. Rudi fra 67) - Martin W. Trøen, Jon Erik Økland

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.