Ull/Kisa vant 1–0 i torsdagens treningskamp mot Sandnes Ulf i Marbella. Christian Aas scoret kampens eneste mål etter 57. minutters spill.

– Jeg klemmer til og får bra treff så ballen går i borterste hjørne. Men det sier litt når de andre gutta sier det er synd jeg brukte opp målet i oppkjøringa, sier Aas til klubbens egne nettsider.

Fra sin dyptliggende midtbanerolle kom han aldri på scoringslista forrige sesong.

– Målet mitt er å bli mer målfarlig i forhold til mer målgivende pasninger eller mål. Det var det for lite av i fjor, sier Aas.

Dette ble Kisas første seier mot lag fra samme nivå i oppkjøringen.

– Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen, sier trener Vegard Skogheim.

På søndag skal Kisa møte Florø i Spania.

LES OGSÅ: Jubler for is- og flerbrukshallen på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.