Hesten Diamant vant i helgen breeders prize for femårige hester under et stevne i Arendal. Prisen betyr at han er kåret til Norges beste femårige spranghest.

Det er ikke noe nytt at Diamant er lovende. Han er faktisk den mest talentfulle hesten som eieren Hanne Myhrer Dyngeland noen gang har sett, men etter å ha prøvd alt for å fikse hestens hjerte trodde hun så sent som i sommer at alt håp var ute.

Men, som EUB fortalte i mai klarte spesialister i Belgia å behandle rytmeforstyrrelsen ved hjelp av ablasjon, hvilket ifølge Gent universitet aldri før hadde vært brukt på hest.

Diamant har siden bygd seg opp igjen hjemme på Sundby gård midtre i Maura, og er med sin nye pris på god veg til å oppfylle potensialet som framtidig deltaker i stadig større mesterskap.

LES OGSÅ: Sommerprat med hesteguru Granhus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.