• UTVIST. Alexey Gorodovoi får her se det røde kortet fra dommer Mads Følstad Skarsem.

– Vi manglet det siste lille tenningsnivået i dag. Jeg merket det allerede før kampen i garderoben. Det var stille i garderoben, stille under oppvarmingen, sier trener Vegard Skogheim etter 3-0-tapet mot Kongsvinger på Jessheim søndag.

SCORING OG SKADE

– Vi manglet duellstyrken utpå banen. Vi hadde liksom ti tusen innlegg, men vi var aldri sist på innleggene, sier Skogheim. 

Effektiviteten Kisa manglet tok Kongsvinger igjen. Litt ut av ingenting kom Kongsvinger til innlegg ved høyreback Fredrik Mani Pålerud langt nede på høyresiden. Innlegget trillet bak Kisa-forsvaret hvor en umarkert Maikel Nieves dukket opp og trillet ballen enkelt forbi Hagerup. Kalddusjen var den første av to i 1. omgang for Ull/Kisa. Andreas Aalbu har slitt med å finne scoringsformen skikkelig inneværende sesong, og etter snaue halvtimen måtte Aalbu ut med skade. Skogheim mente det ikke var noe alvorlig etter kampslutt.

UTVISNING

Kristoffer Ødemarksbakken ble felt da han var alene igjennom mot Alexey Gorodovoi. Gorodovoi så ingen annen utveg enn å klippe ned «Bakken» og målvakten ble belønnet med et fortjent direkte rødt kort. Hendelsen ble derimot dratt utenfor sekstenmeteren og det påfølgende frisparket ble slått rett i muren. 

Trass i tjue minutter med én mann mer, maktet ikke Ull/Kisa innhente forspranget på to scoringer. Ti minutter før slutt kom spikeren i kista da Adem Güven kontret inn 3–0 mot et tømt Ull/Kisa. 

– Litt symptomatisk for kampen er når Kongsvinger skyter ballen i tverrligger på frispark, mens de er først på returen. Vi manglet den siste tåa, sier Skogheim.

SER FREM TIL LITT RO

Ull/Kisa kommer rett fra en midtukekamp i NM mot Lillestrøm. Nå ser trener Vegard Skogheim fram til litt ro i treningshverdagen i ukene framover. Skogheim ser ikke helt mørkt på livet trass i et tungt tap.

– Ser vi kampen opp igjen og glemmer scoringene, tror jeg man ser mye bra spill og mye som fungerer. Nå får vi litt ro framover for å konsentrere oss om treningene, og det håper jeg gir avkastning, sier Skogheim.

– Lyspunkter? 

– Karsten Rognerud. Han er en god unggutt som har stått fram på treninger og jobber ærlig. Han gjorde det bra. Det er verdt å dra fram det, avslutter Skogheim. 

Kampfakta

1. divisjon 

Ull/Kisa – Kongsvinger (0–1)

Jessheim stadion, 670 tilskuere

Dommer: Mads Følstad Skarsem, Steinkjer FK 

Mål: 

0–1 19. min.: Maikel Nieves

0–2 54. min.: Pär Eriksson

0–3 80. min.: Adem Güven

Gule kort: Truls Jørstad, Ull/Kisa, Markus S. Nyambwogi, Johan Peter Wennberg, Adrian Ovlien KIL

Rødt kort: Alexey Gorodovoi, KIL

Lag Kisa: Stefan Hagerup – Karsten Rognerud (Ole Andreas M. Nesset fra 77), Ciise Aden Abshir, Emmanuel Troudart, Vetle W. Dragsnes – Kristoffer Ødemarksbakken, Ole Kristian Langås, Christian Aas, Niklas Sandberg, Nicolay T. Solberg (Truls Jørstad fra 46) – Andreas Aalbu (Jonas S. Fjeldberg fra 28)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.