I juni reiser den tidligere toppturneren Jansen til Portugal for å spille inn «Mesternes mester». Om han blir vinner, får vi først vite i januar til neste år. Da sendes programmet på NRK.

STABEISØVELSER

I Portugal skal Jansen ut i kamp med ni av Norges tidligere toppidrettsutøver.

EN ÆRE

– Først må jeg jo få si at det er en ære å bli spurt om å delta i «Mesternes mester». Her er det mange stabeisøvelser – og de er spesielle. Da jeg testet ut 90-grader’n nylig, begynte beina å skjelve med en gang. Her er det bare å bite tenna sammen og kalle fram viljestyrken. Jeg tror at når jeg kommer ut i konkurranse, så kommer også killerinstinktet. Jeg har sett hvordan deltakerne knytter vennskap og at de har det veldig hyggelig sammen. Jeg gleder med stort, sier Jansen, som til daglig jobber som sportssjef i Hoppensprett og Hoppensprett turn.

Han skal møte:

Isabel Blanco (38), håndball

Rolf Falk-Larssen (57), skøyter

Solveig Gulbrandsen (36), fotball

Gro Hammerseng-Edin (37), håndball

Lena Boysen Hillestad (48), hundekjøring (fra Nittedal).

Steffen Iversen (40), fotball

Espen Jansen (49), turn

Bjørg Eva Jensen (57), skøyter og sykling

Andreas Ygre Wiig (36), snøbrett

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.