Han var helt sentral da Ull/Kisa kjempet om opprykk i fjor, fikk ansvaret med å være visekaptein, og ble kåret til spillernes spiller etter sesongen. På bakgrunn av den gode innsatsen ble han også belønnet med en langtidskontrakt før årets sesong, tiltenkt å være en helt sentral brikke i Kisas videre utvikling. Men, en skade i sesongens aller første kamp har siden holdt Christian Aas på sidelinjen. En avrevet muskel i lysken gjorde at Ull/Kisas fysioterapeut forventet at den viktige spilleren ikke ville være tilbake i aksjon før høstsesongen skal sparkes i gang. Spådommen var en stor nedtur for Aas, som aldri tidligere i karrieren hadde pådratt seg en langtidsskade. Nå kan Aas og Kisa imidlertid glede seg over at rehabiliteringsfasen har gått mye bedre og raskere enn først antatt.

– GÅTT VELDIG BRA

Tirsdag kveld kunne 31-åringen igjen ikle seg Kisa-drakta da det opprykksjagende andrelaget slo Kløfta 7–1 i 4. divisjon. Dermed er det ikke lenge før Aas, som med sitt overblikk og pasningsregister har ansvar for å regissere det offensive spillet for Kisa – kan ta plass på midtbanen hos det vel så opprykksjagende A-laget.

– Ting har gått veldig bra, og jeg er vel foran skjema. Det var gått å få på seg drakten igjen, så må jeg bare fortsette å få gode fotballøkter framover, sier Aas til klubbens nettsider.

FLERE FRONTER

Returen er kjærkommen for et A-lag som kjemper på flere fronter. Onsdagens hjemmekamp mot Bryne er allerede historisk, der Jessheim-klubben for første gang skal delta i 4. runde av NM. Kisa har hittil i turneringen beseiret Gjelleråsen, Kjelsås og sist 1. divisjonskollega Kongsvinger, og nå må et 2. divisjonslag slås om Kisa skal skrive ytterligere ny historie på Jessheim stadion. Om cupkampen kommer for tidlig for Aas kan bredde i troppen uansett vise seg å bli avgjørende i seriespillet, der Kisa fra sin 6. plass fortsatt ikke har mer enn fire poeng opp til direkte opprykksplass til eliteserien. Første mulighet til å klatre på tabellen kommer søndag, borte mot Åsane.

LES OGSÅ: Ledet to ganger mot serielederen 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.