Under helgens lag-NM på i Drammen stilte Miklagard Golfklubb med et lag bestående av Christian Aronsen, Viktor Hovland, Markus Braadlie, Boris Christov og Kevin A. Wright.

SUVERENE

Laget fra Miklagard tok en knusende seier. Norgesmesterne endte totalt på -42, og slo Oslo GK med hele 20 slag. Fana GK endte på tredjeplass, 21 slag bak.

Miklagard opplyser på sine egne nettsider at laget tok ledelsen fra første stund, fredag På åpningsdagen gikk Christian Aronsen/Boris Christov sin foursome på 72 slag, og en fourball på 63. Viktor Hovland/Markus Braadlie gikk sin foursome på 69 slag, og fourball på suverene 60 slag. Lørdag fortsatte konkurransene med samme format. Før singelrundene på dag tre ledet Miklagard med 15 slag på Oslo.

STRÅLENDE AVSLUTNING

Wright, Christov og Hovland avsluttet singelrundene med scorene 72, 71 og 71, og bergenseren Markus Braadlie avsluttet med en knallsterk 66-runde, hvilket var feltets laveste score. Dermed endte Miklagard konkurransen hele 42 under par.

Norsk golf opplyser at triumfen i Drammen Miklagards første seier i lag-NM noen gang. I 2016 hadde Miklagard sin beste plassering på fem år, da ble det pallplass bak Oslo GK og Stavanger GK.

16 klubblag deltok i toppdivisjonen. Dameklassen, der Miklagard ikke var representert, ble vunnet av Oslo GK foran Stavanger og Drammen.

MYE Å JUBLE FOR

Miklagard GK har hatt flere prestasjoner å juble for denne sommeren. Da lag-NM for juniorgolfere i 1. divisjon gikk av stabelen på Miklagard i slutten av juni, rykket både gutte- og jentelaget opp til eliten etter å ha havnet på henholdsvis første- og andreplass i konkurransen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.