Markus Braadlie fra Miklagard Golfklubb vant årets første Srixon Tour på Stavanger golfbane i helgen. Dette er den nasjonale cupen for juniorer.

AVGJORT I OMSPILL

Det måtte omspill til for å kåre en vinner mellom Braadlie, Mats Ege (Stavanger) og Erik Thomassen (Moss & Rygge). Verken Ege eller Thomassen fikk perfekte innspill, og satte heller ikke birdieputtene sine. Braadlie satte imidlertid sin 7-meter putt og avgjorde dermed turneringen med eagle på første omspillshull.

Braadlie spiller vanligvis på internasjonale juniorturneringer, og kommer ikke til å være med på så mange flere Srixon Tour-konkurranser i år.

-Jeg tar mål av meg til å komme høyt opp på amatørrankingen, og da teller også denne turneringen, sier han.

For golfklubben fra Ullensaker er triumfen historisk. Dette er første gang Miklagard har en spiller som har vunnet en juniorturnering på dette nivået. Totalt hadde Miklagard med hele elleve spillere på Srixon Tour, noe som også er en klar rekord for klubben. På tilsvarende turnering i fjor hadde de med kun én juniorspiller. Denne gangen var det kun to klubber som hadde flere spillere med enn Miklagard.

LES OGSÅ: Turnere fra Hoppensprett til topps under NM for juniorer

MIKLAGARD-RESULTATER

Miklagard-utøvere under første runde av Srixon Tour, Stavanger:

G16–19:

1. Markus Braadlie, 71 + 73 + 67 = 211

11. Fredrik Bjørk Ingul, 71 + 76 + 74 = 221

T12. Sander Henden, 73 + 70 + 79 = 222

T33, Christian Bjørk Ingul, 80 + 79 + 78 = 237

47, Jesper Brubak Borgen, 83 + 82 + 81 = 246

T54, Anders Baumann, 88 + 76 + 87=251

65, David Rafael Goldin, 86 + 91 + 89 = 266

J16–19:

33. Malena Sævareid Austerslått, 83+86+91=260

34. Hanne Sofie Borgen, 87+89+87=263

35. Magnea Helga Guðmundsdóttir, 89 + 87 + 90 = 266

I G15-klassen måtte Peter Hov trekke seg etter to runder på grunn av skade.

LES OGSÅ: - En framtidig stjerne er tent i norsk boksing

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.