Kampen sto mellom de to ungdomsklubbene, Huset og Calypso, med en god blanding av ungdommer og ansatte i forebyggende avdeling for barn og unge (FABU) på lagene.

Fotballkampen er en ny tradisjon som klubbene har startet i år. Kampen endte 2-2, og etter straffesparkkonkurranse var det ungdomsklubben Huset som gikk av med seieren og vandrepokalen. Det ble gitt ut gratis mat og drikke til alle som kom, både spillere og tilskuere. Det var om lag 100 ungdommer på arrangementet.

– Dette er en fin måte å samle ungdommer på. Dette er en vennskapelig kamp, men samtidig ser vi at konkurranseinstinktet kommer fram hos både liten og stor, forteller avdelingsleder Karen Hoel Glestad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.