Det fastslår en lattermildt Morten Skåningsrud, trener for Hurdal ILs A-lag.

Søndag barker Hurdal og Feiring sammen.

Hurdal IL tar glatt opp hansken Feiring IL kastet forrige uke. Hurdølingene lar seg absolutt ikke pille på nesa. Leder for fotballgruppa i Hurdal - og eldstemann i troppen - Kjetil Fjellsbø, kliner enda hardere til enn treneren sin.

LEGGER OPP HVIS DE TAPER

- Hvis vi taper for Feiring, skal jeg kaste fotballskoene på vei ut av banen. Da legger jeg opp, gliser Fjellsbø - med et hint av alvor. Eller omvendt. Skåningsrud tar over stafettpinnen igjen.

- Jeg synes det hadde vært moro om dom kom med to busser søndag - både for oss og for innbruddstyva. Da er'e nemlig tomt i Feiring, sier Skåningsrud.

RIVALERIET HAR BETYDNING

Fjellsbø påpeker at betydningen av lokaloppgjøret er stor.

- Det betyr jævlig mye for oss. Vi har ingen lokaloppgjør, og Hurdal og Feiring er sammenlignbare på veldig mange måter. Hurdal er ikke alene om så lenge, om vi trekker inn politikk, og da er det viktig at vi har et A-lag som kan bite fra seg, sier Fjellsbø.

- Ambisjoner?

- Å slå Feiring. Og å ha et seniorlag over flere år, sånn at de yngre spillerne i klubben har et A-lag å komme opp på. Vi håper også å knytte til oss spillere i 18-, 19-, 20-årsalderen. De skal ta over min rolle i laget, avslutter Fjellsbø.

Kampen mellom Hurdal og Feiring spilles i Hurdal søndag.

Hurdal IL seniorlag

Lag Hurdal: Christian Hildre, Fredrik Jacobsen, Markus Olsen, Thobias Thon, Kjetil Fjellsbø, Sondre Engen Mosteid, Casper Midtgaard, Morten Skåningsrud, Daniel Berntsen Moltzau, Espen Skåningsrud, Ole Gustav Knai.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.