Fenstadrunden har start og målgang i Nes skianlegg, men mesteparten av løypetraseen går i Eidsvoll. Det 28 kilometer lange turrennet går i klassisk stil og har matstasjoner på Jøndalsvangen og Storbråtan i Gullverket.

– Hele løypetraseen er nå kjørt med stormaskin og trasen framstår perfekt for en flott skitur, Værgudene spår flott vintervær denne dagen og en fin gjennomkjøring for Birkebeinerrennet, sier rennleder Tor Strand.

Fenstadrunden arrangeres for 26. gang og har aldri blitt avlyst.

Det deles ut vandrepremie til beste dame- og herreløper i lørdagens renn. Man må vinne tre ganger for å få denne pokalen til odel og eie. I tillegg til vanlig premiering blir det også utdelt uttrekkspremier. Ved siden av 28 kilometeren blir det også lagt opp til trimklasse på 12 og 28 kilometer.

LES OGSÅ: Haga på pallen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.