De færreste holder det gående like lenge som John Arve Johansen på 80+, men i løpet av året har mange utøvere nådd milepæler i sine karrierer.

Veteranen John Arve deler kasteringene på Jessheim friidrettsstadion med blant andre Hanna Emilie Hjeltnes. Hun er i motsatt ende av sin kastekarriere, men som 13-åring har hun allerede markert seg stort innen kule, diskos, spyd og slegge.

Thea Smedheim Lunde bestemte seg i vinter for å legge telemarkskiene på hylla. I likhet med Vegard Breen, Andreas Roth, Miriam Bjørnsrud og Sindre Buraas har hun i midten av 20-årene valgt å gi seg på et stadium der idrettskarrieren fort kunne hatt de beste årene foran seg.

Også Andrea Bech går nye veger. Nannestad-jenta gir seg med ponniridning etter å ha oppnådd blant annet dobbeltgull i nordisk og 4. plass i EM med sin Elle Birken.

Kristoffer Ødemarksbakken er klar for å fortsette fotballkarrieren i eliteserien etter en begivenhetsrik oppvekst i Bjerke, Nannestad og Ull/Kisa.

Skiskytter Jørgen Brendengen Krogsæter går fortsatt kjølige økter hjemme på Jessheim selv om han denne sesongen har kommet seg inn i landslagsvarmen.

I Jessheim is- og flerbrukshall har mange små tatt sine første skøytesteg med en issportklubb i rivende utvikling. De har alle muligheter foran seg og vil helt sikkert ha mye moro med idretten.

Kanskje vil noen nå like langt som Ragnhild Haga, landslagsløperen som her og nå spiller alle kortene sine riktig for å spille en hovedrolle i OL.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.