Prisen skal tildeles en aktiv utøver som på en utmerket måte utøver sin idrett i tråd med NFIFs verdigrunnlag.

Utdelingen i regi av Friidrettens Venner er 4. november ved Trenerseminaret 2017. Det er Nominasjonsutvalget som har valgt ut de fem kandidatene ut fra innkomne forslag.

Om ullsokningen Andreas Roth, som nylig la opp som aktiv løper, skriver de følgende:

"En av norsk friidretts mest sympatiske utøvere over mange år. Fine resultater har han alltid hatt. Han er hjelpsom og har parallelt alltid trent og tatt seg av yngre utøvere. Ha beina solid plantet på jorda, og nykker av noe slag er et fremmedord for Andreas. Han legger piggskoene på hylla nå så altfor tidlig, men vil bidra som trener og assistenttrener fremover."

De andre kandidatene er Jonathan Quarcoo, Karsten Warholm, Sigrid Borge og Tom E. Kårbø. 

Avstemming skjer via en link som sendes på e-post til alle lisenshavere over 18 år. Avstemmingen pågår frem til den 31. oktober.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.