Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund arrangerer hvert år Landsturneringen i fotball og håndball for utviklingshemmede. Etter oppstarten i 1991 har dette blitt landets største og mest omfangsrike arrangement for denne målgruppen, med omkring 1500 deltakere, hvor rundt 1200 er utøvere fordelt på alle aldersklasser.
Nå er det klart at Landsstevnet 2017 skal gå av stabelen på Jessheim i perioden 8. til 10. september. Akershus fotballkrets skal arrangere begivenheten sammen med håndballregionen og Ull/Kisa.
I helgen ble årets utgave arrangert i Stavanger. Fotballaget Borgen Unified sa seg godt fornøyd med en andreplass i puljen etter seiere 3-0 og 7-1 mot henholdsvis Gjelleråsen og Nessegutten, og 4-3 seier mot Rosenborg 2, samt 1-3 tap mot Vålerenga.
Borgen Unified hadde også gode opplevelser under sommerens Norway Cup.
LES OGSÅ: Pur idrettsglede i ØRI cup

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.