• STJERNESKUDD. Sander Sagosen kommer til Jessheim. Her er han med Råholt-dama Gry Hege Knutsen før avreise til Frankrike tidligere i vår.

De to siste årene har Håvard Tvedten og Kristian Kjelling arrangert sin håndballskole TK Ballcamp i Jessheim is- og flerbrukshall.

STJERNEBESØK

I forbindelse med håndballskolen har de to håndballprofilene hatt med seg noen av Håndball-Europas største stjerner som instruktører. Det første året var Danmark-duoen Mikkel Hansen og Mads Mensah Larsen innom, og i fjor kom de norske landslagsspillerne Espen Lie Hansen og Sander Sagosen for å gi treningsveiledning, ta bilder og skrive autografer.

VERDENSLEDENDE

Til årets håndballskole, som går av stabelen fra 23. til 27. juni, er det klart at PSG-proffen Sagosen kommer tilbake. Sander ble kåret til verdens beste venstreback under VM i Frankrike i 2017, og som beste venstreback ved EM i Polen i 2016. Håndballskolen er for spillere fra ti til 17 år.

LES OGSÅ: De nye sandbanene kan brukes til både håndball og fotball

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.