Jessheim stadion skal utvides med tribune på den ene kortsiden. Ved inngangen til det nye året er selve fundamentet kommet på plass.

Oppgraderingen av anlegget i Ullensaker idrettspark skjer i forbindelse med byggingen av nye Gystadmarka ungdomsskole, hvor tribunen skal binde skolen sammen med Ull/Kisas fotballbane. Tribunen på kortsiden skal ha 1000 sitteplasser.

Ved siden av tribunen kommer også et servicebygg tilknyttet fotballbanen.

Ullensaker idrettspark er i rivende utvikling. Nylig ble det klart at Ull/Kisa håndball får bygge baner for sandhåndball bak den andre kortsiden av fotballbanen.

LES OGSÅ: - Ja, nå blir det kunstgressbane her på Dal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.