Flere av hestene som står oppstallet ved Norsk Travsportsenter Nannestad er i storform om dagen. Fredag var det Starfish And Coffee som travet først over mål på Bjerkebanen i Oslo sammen med trener Hans Wilhelm Storås. 

HUSKER DU: Sølv til uønsket hest

Vinnertiden landet på 13,6a/2100m, og dette var hoppas første triumf siden februar. 

– Dette var veldig gøy. Sist gikk hun kanskje sitt livs løp, men var uheldig med ryggen underveis. I dag imponerte hun på nytt, og fikk full uttelling. Vi har gode treningsforhold på Nannestad, og har for litt siden fått en ny rettstrekke med stigning. Jeg har også puttet på en amerikanersjekk, noe som har slått veldig positivt ut, forteller Storås til Trav og Galopp-Nytt, og legger til:

– Jeg vil rette en stor takk til eierne Odd Fjelldalen og Odd Kaldefoss som hadde tro på at vi kunne få henne til å finne et nytt gir. 


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.