Vårens sykkelrebusløp i Ullensaker går fra 18. mai til og med 30. juni. Rebusen innebærer at ti poster er spredt rundt i hele Ullensaker, og på hver post står det bokstaver. Disse 30 bokstavene skal så settes sammen til en setning.

Deltakelse er gratis og krever ingen registrering.

– Alle poster er lagt slik at det skal være lett å kunne sykle til postene med barn. Det er selvfølgelig også helt greit om man setter sykkelen på bilen for å kunne ta de postene som er lengst unna. Vårt mål er få flest mulig til å få fine sykkelturer, sier Sidsel Skjelmerud fra Sykkelbyen Jessheim.

Kart er tilgjengelig på Ullensaker kommunes nettsider og lokaler. Sykkelbyen Jessheim er en dugnad blant næringslivet for å fremme hverdagssykling og å spre sykkelglede i Ullensaker kommune. Dette er det femte året de arrangerer sykkelrebusløp.

Et nytt sykkelrebusløp blir lansert til høsten, med start under Jessheimdagene. Hovedgevinsten, som trekkes blant alle som deltar, er en Elsykkel verdt 20.000 kroner. I tillegg blir det delt ut andre premier fra næringslivet og egne gevinster for barn under 16 år.

I fjor var det en 80-åring som stakk av med den gjeveste premien

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.