ETF Allianse har hatt sitt årsmøte der det møtte ti medlemmer, fire av disse æresmedlemmer, deriblant leder Vidar Nyland. Det var et rolig årsmøte der årsmelding og regnskap ble godkjent så godt som uten kommentarer. ETF har nå 1209 medlemmer, en økning på 40 siden 2015. Økonomien i hovedlaget er sunn med et overskudd i 2016 på 84.163 kroner. Største inntektsposter er medlemskontingent og kommunalt tilskudd. Halvparten av medlemskontingenten går ut igjen til idrettslagene i foreningen. ETF har i løpet av siste år fått ny hjemmeside med gode henvisninger til lagene i alliansen.

En organisasjonsplan er nå utarbeidet og ble vedtatt på møtet.

Etter valget ser styret slik ut: Leder Vidar Nyland, nestleder Line Larsen, styremedlemmer: Mona Skøien, Morten Kristoffersen, Odd Arne Kvam, Egil Rødfoss, Øystein Snekkerhaugen og Jan Hoel Gulbrandsen. Styret konstituerer seg selv.

LES OGSÅ: Eidsvold Turn vant lokaloppgjøret med sin egen keeper i FUVO-målet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.