Med over 800 starter kan det splitter nye stevnet gå inn på topplisten over de største stevnene i 2018.

– Å kalle det sjokk er vel kanskje å overdrive, men vi er ekstremt positivt overrasket over at så mange ønsker å delta på Jessheim neste helg. Vi håpet på god påmelding, men hadde aldri regnet med så stor påmelding allerede første året, sier Ivar Egeberg, leder av Ull/Kisa friidrett.

UTFORDRENDE

Med 400 utøvere og dobbelt så mange starter får arrangørklubben nok å holde styr på 11.–12. august.

– Nå blir det utfordrende å sette opp et tidsskjema som passer best mulig for flest mulige. Det blir nok litt lengre dager enn vi hadde opprinnelig planlagt. Heldigvis har vi et funksjonærkorps som alltid stiller opp og leverer gode stevner, sier stevneleder Bodil Anthi Svinø.

SENTRALT

Nils Kristen Wiig er blant de mange som sikrer den tekniske gjennomføringen.

– Vi håper det er at vi har godt rykte som arrangør som gjør at så mange ønsker å komme til Jessheim. Da har vi lyktes med vår visjon at våre stevner skal være så gode at alle som er til stede får lyst til å komme tilbake. I tillegg er det jo en kjempefordel at vi ligger så sentralt til for hele landet, sier Wiig.

LES OGSÅ: Banemann lanserer verdensnyhet fra Kløfta

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.