Dette er verdens største idrettsarrangement for mennesker med utviklingshemning. Norges idrettsforbund har sammen med særforbund og representanter for utøvergruppen tatt ut troppen med utøvere til årets utgave i Abu Dhabi, De forente arabiske emirater, som arrangeres fra 14.–21. mars 2019. Norge deltar i håndball, ridning, golf, friidrett, svømming og turn.

Oda Ness fra Ull/Kisa er tatt ut på håndballaget. Spillere, trenere, ledere og foresatte har nylig hatt samling på Jessheim.

– Vi gratulerer utøverne og støtteapparatet som er tatt ut til å representere Norge. Vi gleder oss til å følge dem til Abu Dhabi i mars neste år, og ønsker dem lykke til med forberedelsene til lekene. Det er godt å se hvordan flere særforbund jobber med å støtte sine klubber for å fram miljøer innenfor idrett for utviklingshemmede, sier idrettspresident Tom Tvedt.

LES OGSÅ: Rekordår for Ull/Kisa friidrett

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.