Richard André Ordemann deltok nylig på den store Grand Prix-finalen i Abidjan, Elfenbenskysten. I første kamp vant Moreppen-mannen mot Milad Harchegani fra Aserbajdsjan. Harchegani vant VM tidligere i år og er ranket som nummer én i verden. I neste kamp måtte han gi tapt for tunisieren Yassine Trabelsi. Ordemann er uansett fornøyd med utviklingen.

– Etter Grand Prix føler jeg at det målbevisste arbeidet som er nedlagt begynner å fungere, og målet er fortsatt utvikling, sier Ordemann til kampsportforbundets nettsider.

Sportssjef Dag Jacobsen er imponert.

– Richard Ordemann har den siste tiden hatt en flott utvikling og vinner stadig over flere av de beste utøverne i verden, sier han.

I julen skal Richard delta i den nye superligaen Grand Slam i Kina. Her får kun de 12 beste i verden i de forskjellige vektklassene være med.

LES OGSÅ: Vant NM-gull i taekwondo på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.