Ullensaker-ordfører Tom Staahle er en ivrig tilhenger av Ull/Kisa, og følger blant andre A-laget i fotball både på hjemme- og bortekamper.

Diskusjonen om å bytte klubbnavn til UKI Jessheim vil han imidlertid ikke være med på.

– Dette er en debatt med mange følelser og mye historikk. Jeg har respekt for at klubbens organer selv skal fatte den beslutningen og skal ikke legge meg opp i den, sier Staahle.

Ledere av klubbens enheter er blant dem som har sterke følelser i saken. Håndball-leder Lars Erik Aas vil at klubben skal beholde navnet slik det er kjent, mens Cato Strømberg og Ivar Egeberg, ledere i henholdsvis fotballen og friidretten, er positive til å ta Jessheim inn i navnet.

Hovedstyrets forslag om å bytte navn, som det skal stemmes over i et ekstraordinært årsmøte den 10. mai, springer ut fra et forslag som først kom opp på fotballens årsmøte i mars

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.