Klubben Norsk Dragrace Gardermoen (NDRG) arrangerer vårens første stevne, Spring Nats 2017, fra 12. til 14. mai.

125 team er allerede påmeldt, og også ordfører Tom Staahle skal ta seg en tur til nyoppussede Gardermoen raceway for å markere sesongstarten. På fredagen setter han seg sammen med sjåfør og eier Trond Nordby i en Chevy Bel Air 1955-modell med om lag 1500 hestekrefter.

– Dette blir garantert ordførerens raskeste biltur. Null til 100 på to sekunder. 400 meter unnagjort på rundt åtte sekunder, sier Tore Ravneberg fra NDRG.

I fjor ble det gjort en stor dugnadsinnsats for å for å pusse opp landets eneste dragrace-bane. Enkelte valgte å flytte inn i brakke på baneområdet for å gjøre mest mulig innsats.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.