Det første rennet av Telenorkarusellen 2018 gikk av stabelen på Røtterudmoen, tirsdag kveld. Totalt 205 skiløpere stilte til start.

Det er en økning fra fjoråret hvor 179 var med på det første rennet. I 2017 deltok om lag 240 stykker totalt, og klubben har et håp om å slå denne rekorden i år.

Det er i hovedsak barn som deltar, men karusellen er åpen for alle aldersgrupper. Med over 40 cm nysnø dagen i forvegen ble forholdene lagt til rette for karusellen, og også for Akershus KM den 27. og 28. januar, samt norgescuprennene 8. til 11. februar.

LES OGSÅ: Med denne maskinen kan Åsen IL lage flere skihelter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.