– De eldste klassene begynner å bli fulle, men i de yngste har vi fortsatt god plass. Da det spesielt er ønskelig med flere lag i klassene hvor det spilles treerfotball og femmerfotball utvider nå Eidsvold Turn fristen for å melde på lag helt gratis fram til 15. juli, skriver Eidsvold Turn på sine hjemmesider.

18. og 19. august er datoene for årets cup for yngre lag i aldersklassene 6 til 13 år.

LES OGSÅ: Eidsvold Turn Cup har aldri vært større

I årets turnering vil det bli spilt treerfotball for første gang, femmerfotball, sjuerfotball og nierfotball.

– Som i fjor vil kampene bli avviklet på det svære gressanlegget på Myhrer, samt den nye kunstgressbanen, skriver klubben.

Cupen er Romerikes største fotballcup for jenter og gutter fra 6–13 år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.