Mjøsa rundt er et turritt som arrangeres årlig av Feiring idrettslag. Søndag 3. juni går den 44. utgaven av stabelen.

Med start og mål ved Feiring skole går rittet nordover fylkesveg 33 mot Lillehammer, der det runder Norges største innsjø og går sørover mot Minnesund. Rytterne kan bli med alle de 230 km rundt Mjøsa, eller velge 180 km med kryssing av Mjøsbrua ved Biri/Moelv. I midtuka nådde rittet 300 forhåndspåmeldte.

I fjor fikk de 208 deltakerne regn med på turen, men denne gangen venter arrangøren helt andre forhold.

LES OGSÅ: Knut Ove har syklet alle 40 UCK-karusellene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.