• SPILL: Jentefotballdagen er del av en større satsing. Foto: Bjørn Hytjanstorp

Jentefotballens dag er et arrangement for å rekruttere flere jenter inn i fotballen, men også et tilbud til jenter som allerede spiller aktivt fotball. Konseptet er en del av NFFs satsing på jentefotball, og arrangementet på Finstad var et av de større arrangementene i Akershus med godt over 70 jenter.

Jentene på Finstadbanen var i alderen fem til elleve år og begge arrangørklubbene var svært fornøyde med både deltakelse og innsatsen til jentene. Klubbene fikk støtte fra LSK kvinner som stilte med spillere som trenere.

Jentefotball er et satsingsområde for både Finstad SK og Eidsvold IF. I denne sammenheng har det tidligere i sommer vært arrangert en egen fotballskole bare for jenter. Finstad og Eidsvold IF gikk også sammen om en treningskamp mellom LSK Kvinner og kinesiske Jiangsu, der rammene rundt var lagt opp til å fremme jentefotballen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.