Med det har Adam Olsen selv lagt lista. I fjorårets sesong endte han på småpene 33 nettkjenninger. I tirsdagens hjemmekamp mot Lørenskog 2 noterte han seg for sesongens tre første mål.

STYRTE KAMPEN

Det var et påskrudd Kløfta-lag som gikk entret matta. Allerede etter to minutter sendte Wazgel Saleh hjemmelaget i ledelsen. Ti minutter senere åpnet Adam Olsen målkontoen med å satte ballen forbi en utrusende keeper.

Lørenskog reduserte til 2–1 før det var spilt 20 minutter og var en liten periode brukbart med i kampen. Likevel var det ingen tvil om hvor de tre poengene skulle havne.

Kløfta førte det aller meste av kampen og kom til sjanse på sjanse. Snaue ti minutter før pause var Olsen på plass igjen. Kaptein Magnus Hovde ble felt utenfor sekstenmeter. Nyankomne Stian Nygaard skrudde ballen over muren og keeper ga retur. Olsen hadde ingen problemer med øke til 3–1 fra kort hold.

HOLDT TRYKKET ETTER PAUSEN

Kløfta fortsatte i samme spor i andre omgang. Christian Westad stanget inn 4–1 etter en corner like etter hvilen. Martin Henriksen Reither sto for godt forarbeid og serverte Ole F. Westheim i boksen få minutter etter. Det lille håpet Lørenskog 2 eventuelt hadde var for lengst slukket av et heltent hjemmelag.

Ti minutter før slutt satte Olsen inn Kløftas sjette og sitt tredje mål for dagen.

HØYERE NIVÅ I ÅR

– Dette var godt, sier en strålende fornøyd Adam Olsen. I likhet med andre påpeker han at divisjonen er tøffere i år enn i fjor. Likevel må Kløfta sies å være blant lagene som har styrket seg best. Blant annet har tidligere Tippeliga-spiller Steffen Nystrøm signert for sebrastripene.

– Steffen hjelper oss til å få mye bedre treninger og mye mer fart på alt. I tillegg har vi fått inn noen litt eldre spillere som gir mer rutine og trygghet, sier dagens tremålsscorer.

– Vi får to raske mål i starten av begge omgangene og etter 4–1 er vel kampen i praksis over, sier Karl Andre Hovde som har tatt over stafettpinnen fra Svein Pettersen.

– Det er selvfølgelig mye positivt å ta med seg fra en sånn kamp. Mange får spilletid og vi står med seks poeng etter å ha møtt to i utgangspunktet vanskelige lag (Ull/Kisa 2 i første serierunde journ.anm.). En bedre start på sesongen kunne vi ikke forvente, sier Hovde.

Kløfta–Lørenskog 2 6–1 (3–1)

Bakkedalen kunstgress, 150 tilskuere

Dommer: Vegard Heggelund, Kurland

1–0 2. min.: Wazgel Saleh

2–0 12. min.: Adam Olsen

2–1 19. min.: Adam Olsen

3–1 37. min.: Adam Olsen

4–1 49. min.: Christian Westad

5–1 52. min.: Ole F. Westheim

6–1 81 min.: Adam Olsen

Lag Kløfta: Fredrik Hauffen–Stian Nygaard, Christian Westad, Eivind Damstuen, Sondre Haugen–Wazgel Saleh, Magnus Hovde, Ole F. Westheim, Martin Henriksen–Adam Olsen, Steffen Nystrøm

Benyttede reserver: Kushtrim Bujupi, Hiwa Poor, Hawar Saleh, Vemund Eggen Sæther, Lars Jørgen F. Westheim, Kaka-Sheik Nakeshbandi

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.