Rett før jul ble Ragnhild Haga som ventet tatt ut på det norske laget til Tour de Ski. Årets kraftanstrengelse begynner med sprintøvelse i Val Müstair, Sveits, på nyttårsaften.

TETTPAKKET PROGRAM

Holter-jenta Haga har tilbrakt julen i Livigno, Italia, for å være best mulig forberedt til den prestisjefylte konkurransen.

Dagen etter åpningsetappen fortsetter sirkuset med 5 km klassisk-renn, før det er skiathlon i Oberstdorf 3. januar og jaktstart på 10 km i Oberstdorf den 4. januar. To dager senere skal det gås ei mil i Toblach. Det hele avsluttes i Val di Fiemme med fellesstart 7. januar og dagen etter en 9 kilometer lang finale opp alpinløypa som bærer kallenavnet monsterbakken.

TIDLIGERE SUKSESS

I fjor etablerte Haga seg for alvor i toppen med en sjetteplass sammenlagt, som fulgte opp fjerdeplassen fra året før. Haga utgjør det norske kvinnelaglaget sammen med Heidi Weng, Ingvild Flugstad Østberg, Kathrine Harsem, Kari Øyre Slind, Silje Øyre Slind, Maiken Caspersen Falla og Lotta Udnes Weng.

LES OGSÅ: Gamle minner kan være alt som er igjen av Åsenrennet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.