Dette ble vedtatt i formannskapet tirsdag, og Ullensaker kommune forutsetter å bli profilert som sponsorer i turneringen. Pengene kommer fra formannskapets dispensasjonskonto. Viking Challenge er en internasjonal golfturnering i European Challenge Tour. Dette er nest øverste divisjon i det europeiske golftourprogrammet.

– Vi gleder oss til igjen å bringe en European Challenge Tour til Norge, sier daglig leder Tore Waagø i Miklagard GK til klubbens nettside.

Miklagard hatt besøk av European Challenge Tour i 2007 og 2014 da anlegget ble kåret til et av de beste stedene som touren besøkte med tanke på anlegg, hotell og tilbud i området rundt banen.

HØYT NIVÅ

Den planlagte turneringen spilles i uke 33 fra torsdag til søndag. Det forventes 156 internasjonale deltakere på et meget høyt internasjonalt nivå. Flere anses å være morgendagens stjerner på vei opp i internasjonale golf miljøer.

Arrangøren venter mellom 800 og 1000 tilskuere hver dag.

LES OGSÅ: Golftalenter debuterte på nest øverste nivå i lag-NM

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.