Ull/Kisa vant forrige rundes lokaloppgjør mot Borgen. I tirsdagens lokaloppgjør mot Eidsvold Turn ble det igjen poeng for gultrøyene. Etter en vanskelig vårsesong ser trener Aleksander Ebbestad lysere på avslutningen:

– Vi plukker tre poeng mot Borgen og ett mot Eidsvold Turn. Fire poeng fra lokaloppgjørene er godkjent. Vi skal prøve å vinne høstsesongen, så får vi se hva det rekker til, sier han.

TIDLIG SCORING

Hjemmelaget startet kampen på best tenkelig måte. Allerede i andre spilleminutt sendte Guro Kristoffersen Jessheim-laget i føringen. Ballen havnet bakerst i feltet der Kristoffersen ventet. Hun satte ballen fint i hjørnet til stor jubel for gultrøyene. Etter dette tok Turn over det meste av banespillet. De trykket på for utligning, og like før pause satt den. Charlotte Elfstedt kom på et av sine velkjente raid. Kantspilleren fikk både én og to sjanser til å utligne, og på returen fra sitt eget skudd var hun nådeløs.

– I første omgang er Turn best. Når spillet deres sitter er de det beste laget i serien, medgir Aleksander Ebbestad. Han mener Ull/Kisa løftet seg etter pause.

– Andreomgangen synes jeg er jevnspilt. Likevel presser Turn oss til å ligge dypt. De gjør det vanskelig for oss å presse ut laget, sier han.

FÅTT OPP SELVTILLITEN

Ull/Kisa har etter sommerferien begynt å plukke poeng, noe Ebbestad naturlig nok gleder seg over:

– Vi kunne trengt noen flere poeng. I det siste synes jeg marginene har gått litt vår vei, i motsetning til før sommeren. Samtidig har vi fått styrket selvtilliten i laget og fått en helt annen punch på banen, sier han.

– SKAPER NOK MÅLSJANSER

Turns kaptein, Jorunn Waaler er enig med Kisa-treneren i at Turn var best før pause. – Det er litt skuffende at vi ikke klarer å score mer enn ett mål i dag. Vi er nærme flere ganger, og klarer å etablere mye bra spill, men vi skulle hatt flere scoringer, fastslår hun.

Kapteinen tar like fullt med seg det positive fra kampen. – Vi fikk en trøkk i trynet med scoring imot helt i starten, men vi skaper nok sjanser til å kunne ta seieren.

Eidsvold Turn møter serieleder Aurskog-Høland+ i neste runde, og kaptein Waaler har god tro på tre poeng: – Vi skaper nok til at jeg garanterer seier hvis vi scorer på alle sjansene våre, smiler en offensiv Turn-kaptein.

Også Ull/Kisa møter hard motstand i den kommende serierunden. De besøker Fjellhamar, som med én kamp mindre spilt befinner seg to poeng bak Aurskog-Høland.

Her trodde alle på stadion at Ull/Kisa utlignet: – Skjønner ikke hvordan det går an, sier Ole Andreas Nesset som bommet på åpent mål

KAMPFAKTA

 • 3. divisjon
 • 3. divisjon
 • Ull/Kisa - Eidsvold Turn 1-1 (1-1)
 • Jessheim stadion, 50 tilskuere
 • Dommer: Roger Ege, Nordre Eidsvoll
 • Mål
 • 2. min.: 1-0 Guro Kristoffersen
 • 44. min.: 1-1 Charlotte Elfstedt
 • Gult kort: Lotte Parmegiani Årseth, Ull/Kisa
 • Ull/Kisa: Charlotte Reinertsen, Eline Øverli, Malin Sirén Bævre Magnussen, Anna Hundeie Isaksen, Emma Nesdal Slinning, Sofie Dahl Karlseth, Lotte Parmegiani Årseth, Guro Kristoffersen, Camilla Kwanrutai Kleven, Dagmar Busterud Oustad, Stine Nordsveen, Emilie Kathrine Strømme Engelien, Kaja Therese Vollen, Julia Benedicte Rud Mogerhagen
 • Eidsvold Turn: Stine Krosnæs, Thea Wolden, Susanne Aabye Lien, June Granli Bothner, Frida Kristengård, Hedda Granli, Marianne Christiansen, Charlotte Elfstedt, Frøydis Waaler, Kristine Finneide, Veronika Sletta, Jorunn Waaler, Madelen Stenberg, Silje Trandum Otten, Anniken Smedsrud, Tina Johansen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.