Se flere bilder fra ØRI cup i bildegalleriet

Ingen var morske etter tap.

Ingen var gretne etter et leggspark.

Ingen var sure for at et skuddforsøk gikk utenfor.

Ingen fikk kjeft for å ha «rotet bort» ballen.

Det var fotballcup på Dal tirsdag. En fotballcup av de sjeldne. Den fineste cupen jeg noensinne har vært på, og jeg har sett ganske mange siden 1978.

En cup der mishagsytringer var fraværende.

En cup der dommeren Magnus Julsrud Aasen fra NEIL, fikk klapp på skuldra for godt utført jobb.

En cup heiaropene gjallet uansett om det var Norasonde, Orbit Arena, Nipro Lørenskog, Miljøhuset Gnisten, Jobberiet Bjørkelangen, Enebakk produkter eller ØRI som var i aksjon.

En cup der det ble spilt innledende kamper, var matpause midt på dagen og sluttspill etterpå.

Og bare smil og glede.

LES OGSÅ: Feiret 25 år med ØRI

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.