Olympiatoppen offentliggjorde onsdag at 38 utøvere er tatt ut til OL i Sør-Korea som begynner om 50 dager.

Blant dem som allerede er sikret billetter til Pyeongchang er Ragnhild Haga.

Holter-kvinnen har vist en enorm framgang i langrennssporet denne sesongåpningen. Hun er imidlertid klar på at hun ikke er fornøyd med kun å komme til OL, hun vil spille en hovedrolle.

Dermed er hun opptatt av å vise allsidighet fram til det skal avgjøres hvem som får gå hvilke distanser. 

I helgen fikk Åsen IL-løperen pallplassering i verdenscupen for fjerde gang denne sesongen.

De andre langrennsjentene som er tatt ut er Marit Bjørgen, Maiken Caspersen Falla, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.