Formannskapet og gruppelederne i kommunestyret besluttet i fellesskap å gi Ragnhild to gaver. Den ene er en personlig pengegave på 200.000 kr, som settes inn på hennes utøverfond styrt gjennom skiforbundet.

Den andre gaven er opprettelse av et stipend som heter Ragnhild Hagas stipend til unge, lovende idrettsutøvere. Stipendet er på 10.000 kr og skal deles ut årlig til en ung, lovende utøver innen alle idretter, både sommer- og vinteridrett, innen- og utendørsidrett, samt handikapidrett. Formålet med stipendet er å stimulere lovende utøvere innenfor idrettsområdet til ytterligere utvikling og interesse.

Haga ble individuell olympisk mester da hun vant 10 km fristil og olympisk mester i 4x5 km stafett under vinterens OL i Sør-Korea. Holter-kvinnen mottok gavene på en mottakelse med middag arrangert av ordfører Hans Thue på Kringler gård onsdag 20. juni.

Samtidig ble det klart at Haga blir del av ungdomsarbeidet i hjemkommunen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.