– Jeg velger i stedet å legge inn en lengre treningsperiode når touren pågår med fokus mot PyeongChang-lekene.

Det melder Norges skiforbund i en pressemelding sendt ut lille julaften.

– Jeg hadde jo selvsagt ønsket å se Ragnhild Haga på startstreken i Tour de Ski sammen med de norske jentene, sier landslagstrener Roar Hjelmeset ifølge pressemeldingen.

– Nå blir hun ikke med, men vi har heldigvis fortsatt et sterkt, norsk jentelag som vil kjempe om de beste plasseringene under touren.

Anne Kjersti Kalvå, Lundamo IL, erstatter Ragnhild Haga i Tour de Ski som første reserve på kvinnesiden.

LES OGSÅ: Haga klar for Tour de Ski

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.