• BJERKE-DUO: Blant de øvrige lokale løperne var Karoline Næss (nr. 11) og (Anitra Vognild (nr. 10) som kom på henholdsvis 46.- og 62. plass.

Ragnhild Haga kom på 3. plass på fredagens 10 kilometer fri teknikk under ski-NM på Gåsbu. Åsen IL-løperen gikk i mål 21,3 sekunder bak Marit Bjørgen, som slo Astrid Uhrenholdt Jacobsen med kun to hundredeler.

- GANSKE BRA

– Jeg skulle gjerne vært litt nærmere å kjempe om seieren, men det var ganske bra, sier Haga om bronsen.

Selv om det ble vel langt opp er hun greit fornøyd med gjennomkjøringen.

– Jeg synes det var ganske bra. Det ble mye jaging underveis uten de lengste bakkene, så man måtte heller jobbe jevnt på. Jeg tror det var bra trening, sier Åsen IL-løperen.

LENGE SIDEN FORRIGE LØP

Haga ble tatt ut til OL allerde i desember. Derfor droppet hun å delta på Tour de ski for heller å legge inn en treningsperiode for å stille best rustet til lekene starter i februar.

Treningsperioden har blant annet blitt lagt til stedet hvor Holter-familien har hytte.

– Jeg tok først litt juleferie og slappet av . Så har jeg stort sett trent bra, gått et turrenn på Sjusjøen og ladet opp litt. Jeg har prøvd å trene for å beholde grunnlaget, sier Haga.

GÅR TROLIG KUN PÅ LØRDAG

På lørdag fortsetter mesterskapet med skiathlon. Haga sier dette trolig blir hennes siste NM-øvelse. Mesterskapet avsluttes med stafetter søndag.

– Det blir spennende løp i morgen også, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.