Ragnhild Haga kom på tredjeplass i fredagens fem kilometer, 23,5 sekunder bak vinner Marit Bjørgen. Ingvild Flugstad Østberg vant sølvet, 12,4 sekunder etter Bjørgen. Ragnhild satte kursen mot Finnmark med mål om enda høyere plasseringer. Hun hadde nemlig to NM-bronser til sitt navn fra før, men selv om hun har vunnet to OL-gull har hun ingen nasjonal triumf, foreløpig.

– Det synes jeg bare er litt morsomt. Jeg har nesten ikke verdenscupseiere, NM-gull eller noen ting, så å ta OL-gull som det kun går an å gjøre hvert fjerde år passer meg ypperlig. Det er flere muligheter til å vinne verdenscup eller NM, sa hun til EUB før avreise.

Allerede dagen etter får hun en ny sjanse i NM. Før mesterskapet hadde Åsen IL-løperen sett seg ut lørdagens 30 km friteknikk som sin største mulighet til å kapre sitt første NM-gull.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.