Eidsvoll Verk skytterlag har i år med rekordmange skyttere og familie til Landsskytterstevnet i Stjørdal. Det er totalt 20 skyttere hvor den yngste er 10 år og den eldste over 73. Med familie er delegasjonen på 48 stykker. De fleste deltar på hovedøvelsene bane og felt, mens enkelte også deltar på minne, felthurtig, stang og skogsløp.

– Noe av denne høye deltakelsen skyldes den gode jobben skytterlagets ungdomsleder og skytterlaget med sine medlemmer har gjort de siste årene. Vi håper derfor denne gode trenden fortsetter, sier Joachim M. Hoel, sekretær i skytterlaget.

Skytterlaget prøver å samle flest mulig av sine egne på samme sted under LS, slik at man også kan omgås utenfor arenaene.

– Skyting er ikke bare stevner, trening og Landsskytterstevnet, men også sosialt, sier Hoel.

LES OGSÅ: I sommer har skytebanene vært stengt 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.