Selv om det var topp mot bunn skilte kun ett mål lagene da Ull/Kisa 2 vant over Eidsvold IF i mandagens 4. divisjonskamp på Råholt.

Henrik Kristiansen scoret kampens eneste fra et frispark, og ble med det matchvinner. Kisa har dermed tabelltoppen med to poengs klaring til FUVO, mens Eidsvold IF blir liggende helt sist.

Samme kveld måtte Kløfta se seg slått av rekruttlaget til Eidsvold Turn. Joakim Madsen avgjorde kampen med sin 2–1 scoring 13 minutter før full tid.

Kløfta og Turn 2 ligger henholdsvis på 4.- og 7.-plass etter 13 spilte runder.

LES OGSÅ: Søker gamle travere til feiringen av 100-årsjubileum

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.