Etter eliteløpene hjemme på Jessheim i forrige uke sa Roth at han satset på ny pers på 800 meter rundt månedsskiftet juli og august. Det mangeårige målet ble imidlertid nådd allerede torsdag under Bislett Games. Med 1,45,75 er han ifølge Norsk friidrett fjerde raskeste nordmann noensinne på distansen. Videre er han første nordmann under 1.46 siden Vebjørn Rodal i 2000.

Thomas fikk drahjelp av broren Andreas, som i jobben som hare sørget for en rask åpning på 50.05 sekunder.

Klubbvenninne Amalie Sæten ble nummer to på 2.04.80, hvilket er forbedring av persen med over to sekunder.

Kisas Tonje Moen kom seg for første gang under 14 sekunder på 100 meter hekk. Hun fikk andreplass med tiden 13.95.

LES OGSÅ: Flytter for å være med triatloneliten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.