Totalt tre gullmedaljer ble delt ut i helgens NM i feltritt, i aldersklassene junior, ponni og ungryttere. Mesterskapet ble arrangert av Ullensaker rideklubb, og i juniorklassen gikk gullet til hjemmerytter Andrea Årbogen Sandbakken.

– Det var utrolig gøy å vinne gull. Siden det var så tett mellom oss før siste stevnedag, kunne alt skje, sier Sandbakken til nettstedet Hestesport.

Julie Rørvik Gamlem fra Øvre Romerike Rideklubb ble kåret til norgesmester for ponni.

– Å vinne gullet var utrolig gøy, og en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Det har fortsatt ikke sunket helt inn, sier Gamlem, som ifølge hestenettstedet nå ser fram til Nordisk Baltisk Mesterskap i Finland om to uker, etterfulgt av lag-NM i september.

– Jeg har fortsatt ett år igjen som ponnirytter, så om alt går etter planen satser vi mot EM neste år, fortsetter hun.

Ungrytterne som deltok i NM ble testet på enstjernersnivå, som samsvarer med et internasjonalt nivå på hindrene og dressurprogrammet. Etter tre etapper gikk Eline Kjos Nilsen fra Ullensaker Rideklubb til topps i denne klassen.

– Det var veldig gøy å vinne gull! Blinki har vært helt super å ri hele helgen, og har virkelig fungert optimalt, og vi har hatt god hjelp av hele teamet rundt oss. Det har vært ett veldig fint stevne med gode baneforhold og en fin, og utfordrende terrengbane, forteller den tredje lokale norgesmesteren til nettstedet.

LES OGSÅ: Sommerprat med hesteguru Anton Granhus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.