Det nyopprettede laget Sand Falcons spilte i helgen sin første seriekamp noensinne. Ullsokningene feiret den historiske milepælen med en klar seier over Fredrikstad Kings i Sarpsborg.

– Hele laget og tilhengerne var ekstatiske over å vinne den første kampen i klubbens historie, og vi takker Kings for en velspilt og hardtkjempende kamp, sier hovedtrener Greg Kleidon til EUB.

Nabard Palani fikk æren av å score lagets aller første touch down. Palani scoret totalt 12 poeng. Anders Klemetrud noterte seg for 11, mens Kasper Latowski og Dennis Kristiansen ordnet seks hver.

Falcons fortsetter 2. divisjonsspillet borte mot Ålesund Phoenix 19. mai. Det nye laget ble opprettet for kun ti måneder siden, men har allerede samlet 70 spillere fordelt på lag i alle aldersklasser. Første mulighet til å se seniorlaget spille hjemme på Olaløkka er 2. juni.

LES OGSÅ: Et ubehagelig nederlag for Eidsvoll 1814s

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.