Sebastian Sponevik ledet an for Norge i nordisk U14-mesterskap.

Sebastian Sponevik og Petter Steinsvik-Nilsen deltok i helgen på nordisk mesterskap i Danmark sammen med resten av U14-landslaget. Sebastian var Norges desidert beste representant.

I lagkonkurransen fikk Norge bronse, og Sebastian ble nummer fire i mangekampen. Han kvalifiserte seg til alle seks apparatfinalene og plukket med seg sølv i bøylehest, hopp og svingstang, samt bronse i skranke.

Jessheim-gutten har den siste tiden tatt store sprang som turner. Steinsvik-Nilsen viste også positive takter etter en vår preget av skader.

Hoppensprett-turnerne klarte seg denne gangen uten sin trener Espen Jansen, som var i Riga og vant et uoffisielt VM for veteranturnere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.