30 damer deltok på Global Fatbike Day i regi av sykkelbutikken i fjor. I år får også mennene være med. – Målet er å bli størst i Norge på arrangementet nok en gang, sier innehaver Anders Bernhoft.

Han driver The Duke Sport på Råholt. 2. desember inviterer de til sitt helt skreddersydde arrangement på Global Fatbike Day. Det blir tjukksykkeltur – selvfølgelig.

– I fjor var det kun for damer. Menn rundt i området kom og lånte ut tjukksyklene sine. Så mange deltok. Noen av mannfolkene ble selvfølgelig litt grinete. Derfor åpner vi i år også opp for dem, sier Bernhoft.

Midt på dagen blir det oppmøte utenfor Råholt-butikken. Deretter går ferden mot Gardermoen på en felles sykkeltur. Der ute vil Michael Cook og Eirik Granly merke en 3–5 kilometer lang trase.

– Der sykler Michael gjennom på en idealtid. Deretter er det om å gjøre å komme nærmest denne. Det blir grilling og premiering i butikken etterpå. Det blir også premiering for beste kostyme.

LES OGSÅ: Flytter 100 meter – og er mye mer enn sykkelbutikk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.