Det var såpass mye trøbbel med den gamle at Åsen IL har gått til anskaffelse av en annen brukt løypemaskin beregnet til bruk på turløypene i nærområdet.

– Det ble krevende da det gikk mer tid til mekking enn prepping, sier Åsen IL-leder Martin Schlabach.

Maskinen for turløypene er samme type som idrettslaget bruker ved skianlegget på Røtterudmoen.

– Vi tenkte oss godt om og tok opp et lån for å kjøpe brukt. Så håper vi å få den finansiert etter hvert. Vi har søkt Sparebankstiftelsen og skal søke kommunen, sier han.

Det er mye som skjer rundt Røtterudmoen om dagen. Forrige uke var medlemmene i Åsen IL samlet for å feire klubbens første OL-gull. Like ved har OL-entusiaster fulgt med på nye norske bragder i en enorm iglo som er bygd for anledningen. 

LES KOMMENTAREN: En legende er født

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.